Hareketli Dış Cephe Platformu
Hareketli platform iş alanında hem iş güvenliği hem de sağlığı için kullanılmakta olan ideal performansı sağlamaktadır. İşçilerin erişimlerini kolaylaştırmasının yanı sıra aynı zamanda cephe ulaşımlarında güvenli bir şekilde hareket ederek, denge ve ağırlık alanında da oldukça profesyonel bir performans sağlar. İskele kullanımında ve bariyer alanlarında da işlevsel özelliklere sahiptir.
Hareketli Platform Profesyonel Hizmeti
Dış cephede kullanılmakta olan hareketli platform özellikle asansör özelliği ile üst katlara kolay bir erişim imkanı sağlar. Aynı zamanda ağırlık ve denge konusunda da profesyonel bir kullanım sağlarken, işçilerin, iş alanında yüksek performanslı olan bu makineler sayesinde kısa zamanda işlerini tamamlamalarına desten olacaktır.
Cephe asansörleri, yapının dış tarafına kurularak kusursuz bir şekilde çalışmakta aynı zamanda periyodik bakımları yapılarak kullanılmaktadır. Güvenlik freni, acil durum freni, işçi halatı ve yan bariyer özellikli olan modeller, dünyanın en çok tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır. İşlerinizi hızlandıran, güçlü ve dengeli olan platformlar iç alan ve dış cephe için özel tasarımlarla sunulur.
Hareketli Platform Kiralama
Hareketli platform kiralama hizmetinde, özel teknik ekiple adrese kurulum yapılarak platformun kusursuz bir şekilde çalışması sağlanacaktır. Özel asma iskele kiralama ve diğer iskele tiplerine göre de kullanım alanı olan bir model olarak, özellikle dış cephede kusursuz bir denge işlevi görecektir.
Periyodik bakımı yapılan, aynı zamanda kurulum öncesi ve kurulum sonrası kontrol edilerek teknik eksiklikleri giderilen platformlar, uygun fiyata profesyonel bir hizmet alanının oluşmasını sağlayacaktır. Kaliteli platform kullanımında çağ atlamış olan Doğa Asma İskele, işçilerin ve iş alanının ihtiyaçlarına göre dünya genelinde kullanılan, iskele, hareketli platform ve vinç gibi modelleri kiralama sistemiyle sizlere sunmakta işlerinizde hız kazandıracak etkiye katkı sağlamaktadır.
Hareketli Cephe Platformu
İnşaat sektörü günümüzün en fazla iş gücü gerektiren sektörünü ortaya çıkarıyor. Bu iş gücü genellikle insan gücü üzerinde yoğunlaşıyor. Sistemdeki riskli durumlar ise insan hayatını tehlikeye atacak birçok detayı oluşturuyor. Son dönemlerde ise inşaat çalışmalarındaki tehlikeyi en aza indirgeyecek sistemler kullanılıyor.
Bu sistemlerden bir tanesi olan hareketli platform insanları inşaat üzerinde çalışırken korumayı sağlıyor. En yüksekte bile her işi daha kaliteli ve sorunsuz yapmayı sağlayan bu düzenekler, modern inşaat çalışmalarının vazgeçilmez parçalarını oluşturuyor. Gökdelen tarzı yapılarda kullanılan bu özel çalışma alanları, inşaat işçilerinin daha risksiz bir alanda çalışmasını sağlıyor.
Hareketli Platform Nedir?
İnşaat dış cephe çalışmalarında vazgeçilmez bir aksanı oluşturan hareketli platform özellikle dış cephe boya, badana ve sıva işlerinde kullanılıyor. Bu işlevsel mekanizma yüksek katlarda çalışmaya olanak tanırken aynı zamanda güvenli bir çalışma alanı ortaya çıkarıyor.
Hareketli platformlar yapıların tüm katlarına daha rahat ulaşmayı ve bu platformlar üzerinde çalışma yapmayı sağlıyor. Aynı zamanda inşaat çalışması için gerekli olan boya ve badana malzemeleri, sıva malzemeleri, araç ve gereçleri de yüksek katlara rahatlıkla çıkarılabiliyor.
Hareketli platformlar genişlik ve yükseklik açısından kalite sağlayan düzeneklerdir. Bu bakımdan işçiye rahat bir çalışma alanı yaratır.
Hareketli Platformlar Dayanıklı Mı?
Hareketli platformlar son derece dayanıklı mekanizmaları ortaya çıkaran yapıları oluşturur. Bu anlamda iki çeşit hareketli platform vardır. Tek kule üzerine dayalı hareketli platform daha çok alanı kısa olan bina ve yapılarda kullanılırken çift kuleliler ise daha geniş yüzeye sahip olan yapı ve inşaatlar da kullanılır.
Tek kuleli platformların yüzey genişliği 2 metreye kadar uzanırken, çift kuleli platformlar hem çok daha geniş hem de daha yüksek kiloda ağırlık için ideal ölçüler taşıyor. İşçilerin rahatça hareket edebilecekleri, sıva, boya ve badana işlerini kolaylıkla yapabilecekleri bu platformlar daha modern bir çalışma ortamı hazırlama konusunda da idealdir.
Dayanıklı bir mekanizma oluşturan bu yapılar daha yüksek ve gökdelen tarzı yapılarda uygulanan çalışma ortamlarında kullanıma uygundur. Hareketli platformların çalışma hızı ve kapasitesi işi hızlandırıcı ve kolaylaştırıcı bir içeriğe sahip olurken aynı zamanda işçilerin güvenliğini koruma anlamında da çok önemlidir.
Hareketli Platformlar Her Yapıya Uygun Mu?
İnşaat çalışmalarını daha kaliteli, hızlı, risksiz ve sorunsuz yapmayı sağlayan hareketliplatform yüksek katlı binaların tamamına tasarlanan mekanizmaları oluşturuyor. Özel motoru sayesinde hızlanıp yavaşlayabilen bu mekanizma aynı zamanda 40 metre kadar uzunluğa uygun olarak tasarlanabiliyor.
Platformu önemli hale getiren en özel ayrıntıyı ise can güvenliğini tam anlamıyla sağlaması oluşturuyor. Bu özel mekanizma sayesinde inşaat alanında çalışan işçiler sorunsuz ve risksiz şekilde çalışma florası sağlıyor. İnşaatın daha hızlı tamamlanmasını sağlayan bu düzenekler yüksek katlara da hızlı bir şekilde erişmeyi sağlıyor.
Hareketli Platformların Avantajları Nelerdir?
İnşaat işleri eski yıllardan beridir çalışması en zor olan sektörleri oluşturmuştur. Günümüzde halen inşaat yapılarında eski tip sistemle çalışma yapan firmalar bulunur. Ancak bu sistemler inşaat işçilerinin risk altında ve canı pahasına çalışmasına yol açar.
Bu bakımdan inşaat çalışma alanlarında hareketli platformların kullanımı güvenlik bakımından çok önemlidir. Bunun yanı sıra eskiden yapıların tek katlı ya da birkaç katlı olması durumu risksiz çalışmaya olanak sağlarken günümüzde inşa edilen yapıların gökdelen tarzında olması hareketliplatform kullanımını bir mecburiyet haline getirir.
İnşaat malzemelerinin üst katlara taşınmasını kolaylaştıran bu özel mekanizmalar emniyet açısından sorunsuz çalışma mekanizmalarını da ortaya çıkarır.